Информация

Дата
26-28 януари 2024

Място
Технически Университет София - филиал Пловдив

Официален Press Release
Press Release

Website:
plovdivgamejam.org

Форма за записване:
www.plovdivgamejam.org/join

Social:
Facebook
Facebook Event
Instagram
YouTube
TikTok

Пост 1

Plovdiv Game Jam 2024 ще предостави 48 часа неспирни занимания, свързани с правенето на игри!

Работата в екип ще бъде фокус на събитието, а накрая ще има гласуване за най-оригинална игра. Категориите са две - „най-добра настолна игра“ и „най-добра дигитална игра“.

Заповядайте на събитието, сформирайте вашия екип и направете идеите си реалност! Ще имате 48 часа на разположение, а храната, интернета и мястото са предоставени безплатно.
26-28 януари в Технически университет София - Филиал Пловдив.

Пост 2

Ако си програмист, художник, музикант, гейм дизайнер или фен на настолните игри и искаш да участваш в създаването на игра - заповядай на тазгодишния Plovdiv Game Jam 2024!

От 26-28 януари 2024 ще имаш възможност да тестваш своите умения (заедно с екип от съотборници) в създаването на дигитална или бордова игра. Дадени са ти 48 часа за тази задача, а всичко необходимо ти е предоставено на място - кафе, храна, интернет, ментори и дори бира!

Мястото е Технически университет София, филиал Пловдив, а входът е свободен.

Пост 3

Plovdiv Game Jam е събитие създадено за гейминг общността и фокусирано върху сътрудничеството между различни специалисти - от художници до програмисти, от писатели до геймдизайнери и музиканти. Всеки е добре дошъл, а забавата и доброто настроение са гарантирани!

Ние обединяваме любителите на игрите от всички сфери на работа, за да създадат свои собствени дигитални или бордови игри. Забавлявайте се заедно с приятели, развивайте своите креативни умения, създайте игра за един уикенд и я представете пред публика.

Кога: 26-28 януари
Къде: Технически университет София, филиал Пловдив
Вход: свободен

Пост 4

Plovdiv Game Jam е 48-часов маратон за създаване на бордови и дигитални игри - част от глобалната инициатива Global Game Jam, която се провежда в хиляди градове по цял свят.

Ние осигуряваме кетъринг, гигабитов интернет и интересни лекции от ментори от големи гейминг компании. Не пропускайте възможността да се изпробвате като гейм дизайнер, програмист, художник или музикант и да се забавлявате в една от най-вълнуващите индустрии на света!

Времето е от 26-ти до 28-ми януари, а мястото – Пловдивският филиал на Технически университет София.
Входът е свободен и всеки е добре дошъл, а забавата и доброто настроение са гарантирани!

Пост 5

Plovdiv Game Jam 2024 ще бъде най-вълнуващото събитие за всички дизайнери, художници, програмисти, геймъри, музиканти и писатели. Това е мястото, на което да покажете вашата креативност и да създадете уникални творби в сферата на гейминга.

Дайте воля на своите творчески умения – създайте вълнуваща компютърна или настолна игра заедно със свои приятели, съотборници и колеги.

Ще ви бъде предоставени всичко необходимо - храна, кафе, интернет, ментори, даже и бира!
Времето за творчество е от 26-ти до 28-ми януари, а мястото - в сърцето на Пловдив, а именно филиала на Технически университет София.
Вход: свободен.


Видеа

- Reel #1

- Квадратно видео #1


Снимки

download all screenshots & photos as .zip (8MB)
3.jpg
92.jpg
8.jpg
10.jpg
4.jpg
91.jpg
94.jpg
7.jpg
2.jpg
9.jpg
1.jpg
93.jpg
6.jpg
5.jpg